Σελίδες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

κατάρα..



Μπορεί να μην είσαστε πλέον ούτε φίλοι,μπορεί να μην είσαστε πλέον ούτε εραστές,μπορεί να μην υπάρχει τίποτα να θυμίζει ότι ζήσατε. Όμως αν υπάρχει κάτι που έχει μείνει και ίσως είναι χειρότερο από την απογοήτευση είναι η χρήση σου σαν ..μέτρο σύγκρισης. Το μυαλό,το χιούμορ,η επικοινωνία,το σεξ,η μαγεία. Και κάθε φορά που σε ξαναφέρνει στο μυαλό της η λέξη αξεπέραστος ξεπηδά. Και κάθε φορά που γνωρίζει κάποιον  αναπόφευκτα πέφτει στο τρυπάκι του ‘’δεν είναι καλύτερος..’’

Αυτό είναι το πραγματικό σημάδι που αφήνει κάποιος..

Αν δεν έγινες μέτρο σύγκρισης,πέρασες και δεν ακούμπησες..

5 σχόλια:

  1. η Μαλβίνα μεταξύ άλλων εύστοχων που ξεστόμισε περί σχέσεων,είχε πει οτι "ο άντρας που δεν υπάρχει τώρα, δεν υπήρξε ποτέ".
    ο άντρας που περιγράφεις καλός χρυσός και άγιος αλλά αν δεν έχει το τώρα (και ότι αυτό σημαίνει) δεν πάει να έχει όλα τα άλλα; να τα λουστεί, να τα φάει.
    δεν είναι αξεπέραστος αυτός που περιγράφεις.
    είναι λίγος ο επόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χμμμμ..λίγος ο επόμενος σε σχέση με τι; με τα στάνταρ σου.. τα οποία κάποιος τα έχει φτάσει εκεί που είναι.. μη μένεις στο αξεπέραστος σαν ''ερωτική σχέση''..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν φτάσεις να συγκρίνεις δυο ανθρώπους, νομίζω πως ο ένας ήταν "χαμένος" εξαρχής.

    θα στο πω αλλιώς. ερχεται ενας και σου φερνει ενα τριανταφυλλο. ενα ομορφο τριανταφυλλο, με ωραιο αρωμα και χρωμα. εσυ αρχιζεις τα "και τι γαματο το λουλουδι σου. τι αρωμα. τι χρωμα. τι κινηση. ποσο γαματος εισαι". περναει καιρος. χανεται ο γαμάτος (μεταξύ μας.. και το λουλουδι). ερχεται ενας αλλος με ενα γαρίφαλο. τον κοιτας με μισό ματι αλλά λες "αντε φερτο να δουμε". οποτε το μυριζεις θυμασαι το ΚΚΕ και ξινίζεσαι. καπακι θυμασαι το τριανταφυλλο και ποσο ωραιο ηταν και ο γαματος που στο χάρισε και αλλα τετοια.
    ποσες πιθανοτητες εχει να σε συγκινησει ο τυπος με το γαρίφαλο; καμια! γιατι; γιατι το γαριφαλο δεν ειναι συγκινητικό λουλουδι και πριν στο φέρει(εκτιμας την κινηση μεν αλλά..) ! το ηξερες κι εσυ το ηξερε κι αυτος την ωρα που το εκοβε!
    κι εδω ερχεται το καλυτερο...δωσε βαση!
    εκει που λες "και τι ζητησαμε ρε πουστη; ενα τριανταφυλλο!" έρχεται ένας με ένα κεσεδάκι φράουλες!
    το μέγιστο σχόλιο-σύγκριση που επιτρέπεται να κάνεις εκεί είναι ότι "έχει όλα τα χαρίσματα του τριανταφυλλου και + γεύση!"



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Οποιος ζητάει τηγανητό χιόνι, δε θα ευχαριστηθεί ποτέ ούτε με σκέτες τηγανήτες, ούτε με σκέτο χιόνι", είπε ο Ασημένιο Βέλος και σπιρουνισε το άλογό του για τις ομιχλώδεις πλαγιές του Shaheeya Peak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου έρθει ένας με μια τσανάκα γιαούρτι, να δω πως θα το διαχειριστείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή